Grossistinformation 

Genom oss på Temarknaden har du möjlighet att få ett brett sortiment av lösviktste av god kvalité med bara naturliga ingredienser. Vi är ett företag som har specialiserat oss på te och arbetar både lokalt i Östergötland och över hela landet. Med vår hjälp kan Du få en teförsäljning med god förtjänst för Dig och bra service för Dina kunder.

Sortiment

Vi har ett brett sortiment av lösviktste, allt från traditionella smaker till originella blandningar. Vi kan också komponera speciella blandningar bara för Dig. Vi kan anpassa sortimentet till Din butik, vad Du tycker och vad Dina kunder önskar. Vi paketerar vårt te i snygga miljövänliga påsar med smaken handskriven på framsidan.

Kvalité

Vi håller hög kvalité på vårt tesortiment, vilket består av originalteer från Ceylon, Kina, Ryssland och Indien samt fruktteer och olika blandningar. Grunden i våra smaksatta teer är svart, grönt eller rött te, som smaksatts med naturliga ingredienser, t.ex. frukter, skal och blommor.

Service

I samarbete med Dig anpassar vi antalet tesmaker efter butikens storlek. Vi byter ut smaker och tar in nyheter.

Pris

Vi erbjuder Dig bra inköpspriser som ger Dig en god förtjänst och Dina kunder en bra service.

0
Temarknaden startades 1979 av Tomas Tegnevik som driver företaget tillsammans med Elisabeth Tegnevik. Vi har mycket lång branscherfarenhet!
Vi är ett familjeföretag med internethandel till privatpersoner och grossisthandel till livsmedelsbutiker, presentaffärer, gårdsbutiker m.m. 
Vår specialitet är egna teblandningar i handskrivna påsar.
Vår kundkrets består av både privatpersoner och företag. Vi arbetar både lokalt och över hela Sverige. Vi har som policy att alltid erbjuda personlig service, handskrivna teförpackningar samt egna blandningar.
Temarknaden finns i Greby anhalt i Askeby, 1,5 mil utanför Linköping.

 .